Πολυπράγμονες, δημιουργικοί και παθιασμένοι στη ζωή αλλά και στη δουλειά τους οι Σκορπιοί δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν στους κόλπους τους αρκετές προσωπικότητες από διάφορους χώρους. Στον ενδεικτικό κατάλογο που ακολουθεί ξεχωριστός μεταξύ αυτών είναι ο Πικάσο (στη φωτό το διασημότερο ίσως έργο του Ισπανού ζωγράφου, η Γκέρνικα (Guernica ή Γκουέρνικα). Στο ζώδιο ανήκουν επίσης οι Ροντέν, Βολταίρος, Ντοστογιέφσκι, Μαρία Αντουανέτα, Λούθηρος, Λέων Τρότσκι,  Γ. Στράους, Σύλβια Πλαθ, Ρ.Λ. Στήβενσον, Μαρί Κιουρί και Βισκόντι. Επίσης Σκορπιοί είναι οι Οδυσσέας Ελύτης, Σοφοκλής Βενιζέλος, Νικόλαος Πλαστήρας, Σαρλ ντε Γκωλ, Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος, Αλέκος Σακελλάριος, Ροκ Χάτσον, Μπαρτ Λάνκαστερ, Ρίτσαρντ Μπάρτον, Γκρέις Κέλι, Βίβιαν Λι, Αλέν Ντελόν, Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά και η Δόρα Στράτου, Πάττον, Χίλαρι Κλίντον, αλλά και ο Μπιλ Γκέιτς, ο Πελέ,  η  Νάντια Κομανέτσι,  ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Κάρολος Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Μοιραστείτε όμορφες στιγμές

Κατά τα λοιπά το πλανητικό σκηνικό το τριήμερο που διανύουμε, στο οποίο κορυφώνεται το εξάγωνο του  Ήλιου με τον Πλούτωνα,  χαρακτηρίζεται από ένα κλίμα χαράς, καλής διάθεσης και κοινωνικότητας, που μας επιτρέπει να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας, ενώ εξυπηρετούνται κάθε μορφής σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται σε ένα κλίμα σύμπνοιας και οι όποιες συλλογικές δράσεις μπορούν να δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Παράλληλα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, το κλίμα γίνεται αρκετά ερωτικό, ενώ είναι πιθανό να «ξυπνήσουν» πάθη ενώ εσείς που είστε σε σχέση ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας! .

Ετσι ή αλλιώς φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ημέρες αυτές, για να ξεκουραστείτε κατά το δυνατόν και να χαλαρώσετε από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τα ζώδια που ευνοούνται σήμερα, είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.