Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς δόθηκε εντολή εκκένωσης του κτιρίου, μετά από τον εντοπισμού ύποτου δέματος, το οποίο φαίνεται πως βρέθηκε στην αλληλογραφία του υπουργείο, μέσω ταχυδρομείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι υπάλληλοι του υπουργείου βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου ενώ δυνάμεις της αστυνομίας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, σπεύδουν στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ελέγξουν το ύποπτο πακέτο.
- Ιράν: «Ο πόλεμός σας δεν είναι με τους γείτονές σας» – Δύο τραυματίες από συντρίμμια drone στο Αμπού Ντάμπι
- Ποιο είναι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι ΗΠΑ για πρώτη φορά στα χτυπήματα ακρίβειας στο Ιράν
- Τουλάχιστον εννέα νεκροί σε διαδηλώσεις στο Πακιστάν για τον Χαμενεΐ – Εικόνες χάους στη Βαγδάτη, προσπάθησαν να μπουν στην αμερικανική πρεσβεία






