Αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τον βρετανό ηθοποιός Idris Elba να γίνεται ο διάδοχος του Daniel Craig, στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, φέρνοντας μια ιστορική αλλαγή στο διάσημο κινηματογραφικό franchise…

Η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, που θα είναι η 25η σε σειρά, υπάρχει πιθανότητα να είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ αφού όπως ό ίδιος έχει δηλώσει, έχει έρθει η ώρα για να κλείσει ο κύκλος των ταινιών που πρωταγωνιστεί ως θρυλικός πράκτορας 007.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπροκόλι, δήλωσε στον φίλο της σκηνοθέτη ‘Αντουαν Φούκουα, ότι έχει ήρθε η ώρα ένας μαύρος ηθοποιός να υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα.

«Ο Ίντρις θα μπορούσε να το κάνει αν ήταν πραγματικά σφιχτός και σε φόρμα. Δε μοιάζει για 45 ετών. Κανένας δε θα το ξέρει.Όταν ο Σον Κόνερυ βγήκε στο προσκήνιο ήταν ένας άκομψος ηλικιωμένος τύπος» είπε ο Φούκουα στην Daily Star.

Ενώ πολλοί έχουν επισημάνει ότι ο Έλμπα θα κοντεύει τα 50 μέχρι να γίνει το κάστινγκ , οι θαυμαστές του ηθοποιού λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι ο ίδιος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Σημειώνεται ότι ο Ίντρις Έλμπα είναι σήμερα 45 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ ανέλαβε το ρόλο του 007 και στην ίδια ηλικία με τον Ρότζερ Μουρ όταν ξεκίνησε να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Live and Let Die».

Το 2014 μετά από διαρροή e-mail στελέχους της Sony αποκαλύφθηκε ότι «Ο Ίντρις θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Μποντ».

«Σίγουρα θα μπορούσα να γίνω ο Τζέιμς Μποντ αν του γινόταν πρόταση» ήταν η απάντηση του ηθοποιού ένα χρόνο αργότερα, ενώ το 2016 είχε δηλώσει ότι: «Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτό τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;»

Φέτος τον Ιανουάριο ερωτηθείς για το αν θέλει να γίνει ο επόμενος πράκτωρ 007 απάντησε: «Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα.Θα μπορούσε να είναι μια μαύρη γυναίκα, θα μπορούσε να είναι μια λευκή γυναίκα. Κάνε κάτι διαφορετικό με αυτό. Γιατί όχι;»

Άλλα φαβορί για τον επίμαχο ρόλο είναι ο Tom Hardy….

O Tom Hiddleston….

Και ο Aidan Turner