Ο πάπας Φραγκίσκος έφθασε στην πρωτεύουσα της Κολομβίας στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να υποστηρίξει τη διαδικασία ειρήνης και συμφιλίωσης στη χώρα, η οποία προσπαθεί να κλείσει το ματωμένο κεφάλαιο του πιο μακρόχρονου πολέμου στην αμερικανική ήπειρο.
Ο 80χρονος προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας κατέβηκε τα σκαλιά του Airbus A330 της Alitalia λίγο μετά τις 16:35 τοπική ώρα (00:35 της Πέμπτης ώρα Ελλάδας) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο CATAM της Μπογκοτά.
Κατά την πενθήμερη επίσκεψή του στη χώρα των Ανδεων, θα χοροστατήσει σε θρησκευτικές τελετές με τη συμμετοχή, όπως αναμένεται, πλήθους κόσμου και θα συναντηθεί με θύματα του πολέμου.
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης
- Ν. Παπανδρέου για δηλώσεις Ν. Χριστοδουλάκη: Να παραιτηθεί από τα όργανα του κόμματος αν αυτή είναι η άποψή του
- Δημοσκόπηση Real Polls: Μπροστά η ΝΔ με 31,5%, το ΠΑΣΟΚ στο 13% – Πτώση για την Πλεύση Ελευθερίας