20/4/2016

Η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να επισκεφθούν το μεγάλο της Πασχαλινό Bazaar στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας τις Πασχαλινές λαμπάδες τους και πολλά άλλα δώρα, κάρτες, και άλλα ξεχωριστά γιορτινά είδη.

Οι φετινές λαμπάδες της UNICEF διατίθενται σε 21 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Διατίθεται επίσης ολόκληρη η νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2016» της UNICEF που περιλαμβάνει όμορφα δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά γυάλινα και κεραμικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Υπάρχουν ακόμα και δύοχαριτωμένες συλλογές με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEFτις ευχέςτους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο Bazaar της UNICEF θα παρουσιαστεί επίσης μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας για το έργο της UNICEF και τα παιδιά πρόσφυγες καθώς και για την κρίση στη Συρία.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σας περιμένουμε!

4ήμερο Πασχαλινό BAZAAR στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Από Παρασκευή 22 έως και Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορείτε επίσης να τα βρείτε:

Στα Καταστήματα UNICEF

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη. – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου.

Στα Περίπτερα UNICEF:

·ΠλατείαΚοραή – (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα.

·GoldenHall- Μαρούσι.

·ΙΚΕΑ – Κηφισού και Αεροδρομίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

  • 801 500 12345 όλο το 24ωρο.

·fax: 210 72 52 555