Το Load Up! είναι το μικρό επαγγελματικό όχημα της γερμανικής φίρμας που κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο διακρίνεται για την ευελιξία του, τον καλό χώρο φόρτωσης και το οικονομικό μοτέρ βενζίνης. Απευθύνεται σε μικρο-επαγγελματίες, που αναζητούν ένα μικρό van με όγκο φόρτωσης τα 990 λίτρα.

Τόσο στην εμφάνιση όσο και στο εσωτερικό του, το μικρό μοντέλο δεν διαφέρει σε τίποτα σε σχέση με το επιβατικό αδελφάκι του. Είναι ευέλικτο, άνετο, έχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και κυρίως εντυπωσιάζει, προσφέροντας βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων.

Με μήκος μόλις 3,54 μέτρα, το τετράθυρο επαγγελματικό όχημα πόλης αποδεικνύεται εντυπωσιακά ευρύχωρο και ικανό.

Τόσο το load up! διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες απόδοσης 60 και 75 ίππων όσο και το eco load up! με κινητήρα φυσικού αερίου απόδοσης 68 ίππων εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία και διακρίνονται για τη σπιρτάδα τους μέσα στην πόλη. Η κατανάλωση καυσίμου ξεκινάει από τα 4,5 λίτρα για την έκδοση βενζίνης.

To eco load up! εφοδιάζεται με τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ. CNG απόδοσης με BlueMotion Technology. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει εντυπωσιακές αποδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το eco up! καταναλώνει 2,9 kg CNG ανά 100 χλμ ενώ εκπέμπει μόλις 79 γρ/χλμCO2.

Σχετικά με την αυτονομία του, φέρει 2 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 11kg ενώ εναλλακτικά μπορεί να κινηθεί και με βενζίνη καθώς διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10lt. Συνδυαστικά, η αυτονομία του eco up! ανέρχεται στα 600χλμ. Τιμή από 10.645 ευρώ.