13/2/2014

Με εγκωμιαστικά σχόλια επαναξιολογήθηκε η ΑΝΑΠΛΑΣΗ για τις άριστες υπηρεσίες αποκατάστασης που παρέχει, από τον κορυφαίο διεθνή φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας DQS.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος «Η πιστοποίηση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ από την DQS, ιδρυτικό μέλος του IQNet (“International Certification Network” = Διεθνές Δίκτυο Πιστοποίησης), του μεγαλύτερου μητρώου πιστοποιημένων εταιρειών στον κόσμο, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις με διεθνή παρουσία, όπως η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» και συνέχισε:

«Το ξεχωριστό σε αυτή την πιστοποίηση είναι το γεγονός ότι, η ιδιαίτερηαυστηρότητα και εγκυρότητα της διαδικασίας πιστοποίησης που εφαρμόζουν οι επιθεωρητές της DQS επικυρώθηκε από τους επιθεωρητές του ΕΣΥΠ (Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας) που διαπιστεύει όλους τους Οργανισμούς πιστοποίησης κατά την εφαρμογή των διαδικασιώνελέγχου συστημάτων ποιότητας στη χώρα μας. Έτσι ο επίσημος ελεγκτικός φορέας ποιότητας της χώρας μας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την ηγετική θέση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ στην Αποκατάσταση, η οποία είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών της».

Οι επιθεωρητές εντυπωσιάστηκαν από τηνπροσήλωση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ στις αρχές του προτύπου ISO 9001, και ιδιαίτερα στην ασθενοκεντρική προσέγγιση, στην εστίαση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του ασθενούς, στην επιθυμία της Υπερ- Τομεακής Ομάδας Αποκατάστασηςγια συνεχή βελτίωση και στη σημασία που δίνεται στη συνεχιζόμενηεκπαίδευση, όχι μόνον του προσωπικού, αλλά καιφοιτητών ελληνικών και διεθνών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προετοιμάζονται για την επαγγελματική ενασχόλησή τους με την αποκατάσταση. Εντυπωσιάστηκαν επίσης από τις ρομποτικές κλίνες της κλειστής νοσηλείας και γενικότερα από τηχρήση της ρομποτικής τεχνολογίας που αποτελεί ουσιώδες πλεονέκτημαστον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επικύρωση της αποτελεσματικότητας των εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων, από την Υπερ-Τομεακή Ομάδα Αποκατάστασης. Τέλος επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά, ότι η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των ασθενών προς την ΑΝΑΠΛΑΣΗ και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασης που παρέχει, έχει φθάσει στα μέγιστα στατιστικά προσδοκώμενα.

Και ο κ. Γεωργόπουλος κατέληξε: «Όπως είναι γνωστό, το 1998 η ΑΝΑΠΛΑΣΗ έγινε ο πρώτος φορέας Αποκατάστασης στην Ευρώπη και το πρώτο Κέντρο Αποκατάστασης στη χώρα μας που πιστοποιήθηκε για το σύνολο των Υπηρεσιών του («company-wide») κατά ISO 9001. Τότε για πρώτη φορά κατοχυρώσαμε με επιστημονικό τρόπο, επίσημα, τον ορισμό της υγείας, της ποιότητας Ζωής, της ποιότητας υπηρεσιών Υγείας και Αποκατάστασης, δίνοντας έμφαση όχι μόνον στην κλινική, αλλά και στην κοινωνική διάστασή της. Όλα αυτά, προς μεγάλη μας ικανοποίηση, υιοθετήθηκαν πρόσφατα και από την Ένωση Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ελλάδος στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στις μέρες μας, η Ποιότητα είναι το μοναδικόόπλο επιβίωσης των δομών υγείας. Έχουμε θέσει τη γνώση καιτην εμπειρία μας στη διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας, ώστε όλοι οι φορείς Υγείας στη χώρα μας να γίνουν, όχι απλά υποστηρικτές, αλλάοπαδοί της ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας».

www.anaplasi-rehab.gr