Παιανία, 24 Ιανουαρίου 2012 – Δυναμική ήταν η συμμετοχή της Pharma PLUS στην 3η Ημερίδα Φαρμακοποιών, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Pharmacy Management & Επικοινωνία, στις 22 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το συνέδριο, με θέμα: «Φαρμακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», απευθυνόταν σε φαρμακοποιούς, βοηθούς, στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου. Υπολογίζεται ότι προσέλκυσε πάνω από 2.000 επισκέπτες, εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς.

Η Pharma PLUS είχε διπλή συμμετοχή, τόσο στο συνεδριακό μέρος με ομιλία, όσο και στο εκθεσιακό με περίπτερο, στο οποίο παρουσιαζόταν ένα εικονικό φαρμακείο. Θέμα της ομιλίας, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φαρμακοποιοί, ήταν: «Οι καταναλωτές αλλάζουν. Το φαρμακείο;». Σύμφωνα με έρευνες, οι Έλληνες καταναλωτές αλλάζουν. Πιο «υποψιασμένοι» από ποτέ, αρχίζουν να θέτουν νέα κριτήρια για τις αγορές τους, εκλογικεύουν τις επιλογές τους, τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματά τους και αναζητούν πιο αξιόπιστες αγορές για να προμηθευτούν προϊόντα. Η Pharma PLUS, με βάση τις έρευνες αυτές, μετέφρασε τις νέες τάσεις των καταναλωτών προς όφελος του σύγχρονου φαρμακείου και διαμόρφωσε τακτικές για:

·βελτίωση του περιθωρίου κέρδους,

·αύξηση τηςκερδοφορίας,

·σωστές αγορές προϊόντων και

·ολοκληρωμένες ενέργειες για την άνοδο των πωλήσεων και την προσέλκυση νέων πελατών.

Οι φαρμακοποιοί που παρακολούθησαν την παρουσίαση της Pharma PLUS εμπλούτισαν τις γνώσεις τους σε θέματα που συνδράμουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση της ποιοτικής εξυπηρέτησης των καταναλωτών, τη δημιουργία πιστών πελατών και στην εν γένει αναβάθμιση του ίδιου του φαρμακείου τους.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, παρουσιάστηκε και το νέο, ανανεωμένο έντυπο προφίλ της Pharma PLUS, το οποίο παρουσιάζει τα οφέλη από τη συνεργασία του φαρμακοποιού με το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο φαρμακείων στη χώρα μας.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.pharmaplus.gr και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς από τη Pharma PLUS.

Σημείωμα:

Με κεντρικό μήνυμα την Καινοτομία στην Υγεία, η Pharma PLUS εκσυγχρονίζει την εικόνα του σύγχρονου φαρμακείου. Ο σύγχρονος καταναλωτής απολαμβάνει στα φαρμακεία του δικτύου προϊόντα υγείας και ομορφιάς επωφελούμενος των ειδικών προσφορών, αλλά και των συμβουλών που λαμβάνει από τον επιστήμονα φαρμακοποιό.

Στόχος της Pharma PLUS, εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τα φαρμακεία, μέλος του Ομίλου Lavipharm, είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσειστην αντιμετώπιση τουαυξανόμενου ανταγωνισμού από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, διευκολύνοντας τον, παράλληλα, στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας. Η συνεργασία με τη Pharma PLUS δεν επηρεάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου και δεν απαιτεί καταβολή κεφαλαίου. Αναγνωρίστε τα φαρμακεία του δικτύου Pharma PLUS με σήμα τον σταυρό-κάψουλα.