4 Οκτωβρίου 2011

Με επιτυχία συνεχίζονται έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 οι δράσεις του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.Καλούμε τους πολίτες να επωφεληθούν από:

1. Τη δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (μέτρηση Heart Score). Στην είσοδο του Νοσοκομείου ο ενδιαφερόμενος πολίτης ή επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα για απολύτως δωρεάν λήψη δημογραφικών στοιχείων, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης & της χοληστερόλης καθώς και καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών των ενδιαφερομένων στους οποίους θα δίνονται ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη καθώς και οδηγίες διατροφής.Από τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα προσδιορίζεται ο πιθανός καρδιαγγειακός κίνδυνος σε διάγραμμα με στήλες.Η δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 16:00.

2. Την ιατρική εξέταση στα Εξωτερικά Ιατρεία και διενέργεια βιοχημικών εξετάσεων με έκπτωση 50%. Το πακέτο των βιοχημικών εξετάσεων περιλαμβάνει

γενική αίματος

χοληστερόλη LDL

σάκχαρο

τριγλυκερίδια αίματος

χοληστερίνη

προσδιορισμό κρεατινίνης

χοληστερόλη HDL

ουρία αίματος

Επιπρόσθετα γίνεται ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εκτίμηση.

Το συνολικό κόστος του πακέτου ανέρχεται σε €120 από €242, δηλαδή γίνεται έκπτωση 50%.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους στο τηλ. 210 94 93 933.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από