Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία του νέου Club προνομίων “ΧαράZω” της Abbott Diabetes Care και σας προσκαλούμε να ζήσετε μια νέα εμπειρία. Η πρωτοβουλία αυτή της Abbott Diabetes Care για τους χρήστες μετρητών σακχάρου της εταιρείας μας, στόχο έχει την χάραξη μιας νέας πορείας στην αντιμετώπιση του Διαβήτη, όχι ως ασθένειας, αλλά ως ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Μιας κατάστασης, που απαιτεί συνεχή φροντίδα και ενημέρωση, αλλά όχι παραίτηση από τις καθημερινές χαρές της ζωής.

Με την δημιουργία του Club, η Abbott Diabetes Care καινοτομεί για ακόμα μία φορά, φροντίζοντας τόσο για τη υποστήριξη των ατόμων με Διαβήτη και την καλύτερη διαχείρισή του, όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρέος κοινού για όλα τα σχετικά θέματα. Επιπλέον, μια ολοκληρωμένη σειρά προνομίων περιμένει εσάς και όλα τα μέλη του “ΧαράZω”:

 • Εγγύηση εφόρου ζωής σε όλα τα προϊόντα μας.
 • Δωρεάν αντικατάσταση των προϊόντων μας σε περίπτωση που χρειαστεί.
 • Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ταινιών σακχάρου ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για το Διαβήτη.
  1. Ενημερωτικός οδηγός με τίτλο: Συμβουλές σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ένας αναλυτικός οδηγός με συμβουλές και οδηγίες διατροφής για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
  2. Βιβλίο για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 με τίτλο: Συμβιώνοντας με το Νεανικό Διαβήτη. Ένα σημαντικό βοήθημα για τα παιδιά με Διαβήτη και για όλη την οικογένεια.
  3. Εκπαιδευτικό DVDμε τίτλο: Εσείς και ο Διαβήτης. Ένας ηλεκτρονικός οδηγός για τον Διαβήτη που αναλύει απλά και παραστατικά θέματα που αφορούν τα άτομα με Διαβήτη, απαντάει σε συνήθεις ερωτήσεις και δίνει συμβουλές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας.
  4. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Υπογλυκαιμία.
  5. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Κετόνες.
 • Δωρεάν ισοθερμική θήκη μεταφοράς για τις πένες ινσουλίνης και τον μετρητή σακχάρου.
 • Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων (software). Παρέχει δυνατότητα μεταφοράς και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων από τον μετρητή σακχάρου στον υπολογιστή βοηθώντας στην καλύτερη διαχείριση του Διαβήτη.
 • Δωρεάν ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων.
 • Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια μέσω της Γραμμής Υποστήριξης Μελών.
 • Συνεχής ενημέρωση για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.

Και είμαστε ακόμη στην αρχή! Σύντομα, νέα προνόμια θα έρθουν να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο, προς όφελος πάντα, όλων των μελών του Club. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη δωρεάν γραμμή υποστήριξης μελών της εταιρείας Abbott Diabetes Care ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος www.xarazo.gr , που ετοιμάζουμε αποκλειστικά για εσάς, τα μέλη του Club. Εκεί, θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, θα ενημερωθείτε για διατροφικά θέματα, θα ανακαλύψετε νόστιμες συνταγές και πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια, αλλά και θα μοιραστείτε φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες του Club.

Μπορείτε να γίνετε μέλη συμπληρώνοντας, υπογράφοντας και αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την κάρτα εγγραφής “ΧαράZω” που σας έχουμε αποστείλει μαζί με την επιστολή. Στην συνέχεια, θα παραλάβετε την κάρτα μέλους “ΧαράZω” και θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια που έχουν όλα τα μέλη του Club. Για δωρεάν αποστολή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φάκελο προπληρωμένου τέλους που εσωκλείεται. Γίνετε μέλη τώρα! Το Club “ΧαράZω” θα είναι δίπλα σας, για να χαράξουμε μαζί τον δρόμο της ζωής με Διαβήτη.

Γραμμή Υποστήριξης Μελών : 800 11 ABBOTT, 800 11 222688

www.xarazo.gr