Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ειδικά στα Ελληνικά φαρμακεία, η PharmaSwiss Hellas φέρνει την τελευταία τεχνολογία της φαρμακευτικής βιομηχανίας, την τεχνολογία της διαλυόμενης μεμβράνης!

Οι λεπτές διαλυόμενες μεμβράνες Herpatch και Afterδίνουν την λύση σε δύο από τα συχνότερα προβλήματα στη στοματική μας κοιλότητα:

· ο επιχείλιος έρπητας

· τα στοματικά έλκη (άφθες)

Έως σήμερα, για την θεραπεία τους χρησιμοποιούσαμε αλοιφές, στοματικά διαλύματα, gels, spray και επιθέματα, που ήταν δύσκολα στη χρήση ή δεν σέβονταν την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, μας πονάγανε όταν τα αφαιρούσαμε …

Τώρα όμως η PharmaSwiss Hellas επαναστατεί στο χώρο του φαρμακείου και απαντάει δυνατά στις ανάγκες μας!

Ηerpatch

Η λεπτή διαλυόμενη μεμβράνη Herpatch δεν κρύβει απλά τον επιχείλιο έρπητα!

Χάρη στα 3 δραστικά συστατικά της (η βήτα-γλυκάνη, οι θειούχοι πολυσακχαρίτες από κόκκινα φύκια και ο θειικός ψευδάργυρος):

· προστατεύει από την διασπορά του ιού

· βοηθάει στην επιτάχυνση της θεραπείας των φλυκταινών

· ανακουφίζει από τον πόνο, το αίσθημα της θερμότητας, το οίδημα και το μυρμήγκιασμα.

Η λεπτή μεμβράνη Herpatch διαλύεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Ξεχάστε τα επιθέματα που απλά καλύπτουν και σας πονάνε όταν αφαιρούνται!

Μία σκέψη για τις γυναίκες… μπορεί να εφαρμοστεί κραγιόν και αντηλιακό πάνω στην λεπτή μεμβράνη Herpatch! Για να νιώθουν πάντα ωραίες…

After

Η μεμβράνη Afterείναι μία νέα, μοναδική λύση για την άμεση ανακούφιση από στοματικά έλκη και τη θεραπεία στοματικών ελκών (αφθών), τραυμάτων του στόματος, εκδορών από τα σιδεράκια και φλεγμονών από τεχνητές οδοντοστοιχίες.

Αυτή η αργά διαλυόμενη μεμβράνη σχηματίζει άμεσα ένα προστατευτικό φραγμό πάνω στο στοματικό έλκος και επιταχύνει τη φυσική θεραπεία, χάρη στα δραστικά συστατικά του, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα φλοιού από κόκκινο μαγγρόβιο.

Ο πόνος ανακουφίζεται άμεσα!

Η μεμβράνη After εφαρμόζεται εύκολα, παραμένει σταθερά στη θέση της και διαλύεται αργά ώστε τα δραστικά συστατικά να δράσουν για περισσότερο χρόνο πάνω στην άφθα.

Το καινοτόμο αυτό προϊόν αποτελεί καινοτομία στη θεραπεία των στοματικών ελκών και δρα γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!