Η ανανέωση της εικόνας των brands της Creta Farms συνεχίζεται με την καινοτόμο σειρά 0-3%, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσότερο τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Η σειρά 0-3% αποτελεί την καλύτερη πρόταση για όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και την υγεία τους, επιλέγοντας αλλαντικά τα οποία συνδυάζουν τα χαμηλά λιπαρά, με την πλούσια γεύση και την εγγύηση ποιότητας της Creta Farms.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά 0-3%, είναι η πρώτη σειρά αλλαντικών με χαμηλά λιπαρά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, μία ακόμα καινοτομία της Creta Farms, δημιουργώντας ένα νέο trend για αλλαντικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δίνοντας την απαιτούμενη σημασία στην ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τη γεύση.

Οι νέες συσκευασίες της σειράς 0-3% ξεχωρίζουν για την κομψότητα τους, προβάλλοντας την ευεξία, την ποιότητα άλλα και την αληθινή γεύση των προϊόντων. Διατηρώντας τον γαλάζιο χρωματικό κώδικα της σειράς, η εικόνα έχει εμπλουτιστεί με μία πρωτότυπη, καλαίσθητη φωτογραφία δύο φετών αλλαντικού έντεχνα δεμένες μεταξύ τους, η οποία παραπέμπει στα χαμηλά λιπαρά αλλά και στη γευστική υπεροχή της σειράς. Επιπρόσθετα, οι ασημένιες κομψές καμπύλες των ετικετών παραπέμπουν σε εικόνα υγιών, καλοσχηματισμένων και καλλίγραμμων σωμάτων.

Η σειρά 0-3%, ανανεωμένη, βρίσκεται ήδη στα σουπερμάρκετ για να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις! Με τις νέες κομψές συσκευασίες της και την αγαπημένη light γεύση των αλλαντικών της θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τώρα για έναν παραπάνω λόγο: τις νέες light τιμές τους!

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στην Αμερικανική αγορά, ενώ κατέχει κατοχυρωμένη πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.