Η Βίντι μπαίνει στη μάχη με την ΑΕΚ εν μέσω ενός περίεργου κλίματος. Από τη μία οι οπαδοί της βρέθηκαν στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας προκειμένου να την εμψυχώσουν και να τη στηρίξουν, ωστόσο η συγκεκριμένη μερίδα φίλων της ομάδας αλλά και άλλοι δεν θα δώσουν το παρών στην αποψινή αναμέτρηση. Μια και έχουν αποφασίσει να απέχουν από το γήπεδο, ως έκφραση διαμαρτυρίας για τη μετονομασία του συλλόγου από Βιντεότον σε Βίντι.

Πάντως ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς (φωτογραφία), σημείωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν άλλη μια υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Champions League.

«Η ΑΕΚ είναι σοβαρός αντίπαλος, ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ με έναν στρατό από οπαδούς. Οι Ελληνες φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, αλλά η ΑΕΚ έχει το δικό της στυλ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ομως είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε άλλη μια υπέρβαση και να κάνουμε πράξη τον μεγάλο στόχο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε σε εμάς και θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε» είπε ο Νίκολιτς.