Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης προσφέρει η εταιρεία Aegean Airlines, η οποία προτίθεται να στελεχώσει τα τμήματά της στον τομέα των μεταφορών.

Η αεροπορική εταιρεία, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της για το έτος 2019, αναζητεί μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (Cabin CrewMembers), με έδρα την Αθήνα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα τυπικά προσόντα, δηλαδή απολυτήριο Λυκείου και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας, όπως γαλλικά, ρωσικά, ιταλικά ή γερμανικά θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Παράλληλα και τα πτυχία ανώτερων ή ανώτατων σχολών θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της αγγελίας της Aegean Airlines η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση δεν είναι προαπαιτούμενη. Πάντως, ο ρόλος των Πληρωμάτων Καμπίνας Θαλάμου Επιβατών, σύμφωνα με την περιγραφή που η ίδια η εταιρεία δίνει, είναι η παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης προς το επιβατικό κοινό, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και την άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.jobs.net/jobs/aegeanair. Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα που θα υποβάλουν είναι απαραίτητο να συμπεριλάβουν και μία πρόσφατη φωτογραφία τους.