Η Αρσεναλ είναι και πάλι το αφεντικό στο Βόρειο Λονδίνο. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ νίκησε 2-0 την Τότεναμ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Αρσεναλ νίκησε την Τότεναμ ύστερα από έξι παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, στα οποία είχε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η τελευταία νίκη της ήταν στις Μαρτίου 2014, στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, καθώς η Τότεναμ είχε να άσχημη ημέρα τον Ντέλε Αλι και ελάχιστες φορές απείλησε. Στο 37′ ο Μουστάφι (από τους κορυφαίους παίκτες της Αρσεναλ) άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ το 3-0 πέτυχε ο Σάντσες στο 41′ από ασίστ του Λακαζέτ.

Η Τότεναμ είχε δοκάρι με τον Ερικσεν (33′), ενώ στο β’ μέρος προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Τσεχ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ράμσεϊ, Τζάκα, Κολάσινατς, Εζίλ (84′ Ιγουόμπι), Σάντσες, Λακαζέτ (73′ Κοκλέν)

Τότεναμ: Γιορίς, Ντάβινσον Σάντσες, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Σισοκό, Ντεμπελέ (62′ Γουίνκς), Ντέιβις, Έρικσεν, Άλι (75′ Σον), Κέιν (75′ Γιορέντε)