Υστερα από 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη (8 ήττες σερί και 2 ισοπαλίες) η Βέροια σημείωσε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Σε τέτοιο βαθμό που ακούστηκε μέχρι τη Λάρισα, όπου λίγο αργότερα η Λάρισα αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό και έπειτα από τη νίκη της με 1-0 ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις για την Κέρκυρα, την οποία η Βέροια είχε νικήσει με 4-0!

«Η ΑΕΛ δίνει έναν πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, όσο εγώ εγγυώμαι τη λειτουργία της, ούτε ομάδα της «πεντάρας» στην έδρα της ούτε ομάδα της «τεσσάρας» εκτός έδρας με 1,35 απόδοση. Ούτε η ομάδα της οποίας το παιχνίδι θα «κλειδώνεται» τρεις ώρες πριν ξεκινήσει, όπως κλειδώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια πολλά τέτοια ματς από κάποιες ομάδες. Και μιλάω για ομάδες όπως η Κέρκυρα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντση, που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική του προσωπικότητα και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και έχει και έναν προπονητή που θα πρέπει να ντρέπεται» ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ.

Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Μπαλάφας και με δύο γκολ από τους Στόιτσεφ και Καπετάνο στο πεντάλεπτο 63′-68′ η Βέροια «κλείδωσε» τη νίκη, που σφραγίστηκε με γκολ του Καλί στο 89′ (4-0). Με τους τρεις βαθμούς η Βέροια ισοβαθμεί με τον Ηρακλή στους 16 β. και απέχει 3 β. από τον Λεβαδειακό.

Βέροια: Λόπεθ (46′ Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (64′ Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (71′ Μπελαΐντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33′ Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65′ Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν (46′ Παμλίδης), Ντιόγκο, Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.