Ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 τη Ζάκυνθο και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πρώτη νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις) και για τον Ατρόμητο, που επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Λαμίας.

Πανιώνιος – Ζάκυνθος 1-0

Ο Πανιώνιος έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν στη Νέα Σμύρνη 1-0 της Ζακύνθου, διπλασίασαν τις νίκες τους στον 2ο όμιλο (σε ισάριθμους αγώνες) και θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αν και έπαιξε με αρκετές αλλαγές, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εμφανώς καλύτερη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Τελικά, πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 36΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Ζακύνθου κάθησαν ως υπηρεσιακό δίδυμο οι Νίκος Κοντονής και Σπύρος Φιορεντίνος, μετά την αποχώρηση του Καλίντ Καραμά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ντουρμισάι (67΄ Μασούρας), Βιγιάλμπα (74΄ Μπακασέτας), Βλάχος, Καθάριος (56΄ Σιώπης), Μητρόπουλος

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Κοντονής-Σπ. Φιορεντίνος): Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας (46΄ Κρολ), Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64΄ Κουρέλλας), Πέττας (73΄ Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς.

Λαμία – Ατρόμητος 0-2

Την πρώτη νίκη του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 2-0 στη Λαμία της ομώνυμης ομάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Η Λαμία ξεκίνησε πιο δυνατά το παίχνίδι και πίεσε τον Ατρόμητο, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και «άγγιξαν» δύο φορές το γκολ, σημαδεύοντας ισάριθμες φορές τα δοκάρια των γηπεδούχων: στο 37΄ ο Μπάλλας έπιασε το σουτ και η μπάλα, αφού την «βρήκε» ο Πανέτος, σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 44΄ ο Κυβρακίδης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο 58΄ (0-1) με το σουτ του Ναπολεόνι, ο οποίος στο 66΄ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων (0-2). Στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη νίκη του, η οποία τον βάζει… γερά στο «κόλπο» της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Πανέτσος, Τσόπελας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74΄ Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38΄ λ. τρ. Καραγιάννης), Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (63΄ Αντωνίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κυβρακίδης, Μπάλλας, Ουσέρο, Στόιτσεφ (80΄ Λημνιός), Μπρίτο, Ναπολεόνι (70΄ Πίτου Γκαρσία), Μπαστάκος (87΄ Ούμπιντες).