Απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής έδειξε ο Κώστας Τσάνας, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φινλανδία. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», είπε ότι οι παίκτες έδειξαν διάθεση και ενθαρρυντικά σημάδια για το μέλλον.

«Όταν χάνεις, πολλές δικαιολογίες μπορείς να βρεις. Εμείς δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Οι παίκτες έδειξαν με την προσπάθειά τους ότι κάποιες φορές μπορεί να μην έρχεται το αποτέλεσμα, αλλά εμφάνισαν ενθαρρυντικά σημάδια για το μέλλον».

Αραβίδης: «Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι δώσαμε πολλά, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε ενέργεια. Οι αντίπαλοι δεν μας απείλησαν και από μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό δεν αλλάζει ότι ήρθε ακόμα μία ήττα. Πρέπει να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία για να κάνουμε κάτι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Στο αποψινό παιχνίδι από θέμα τύχης δεχθήκαμε το γκολ. Η Εθνική και τα παιδιά είχαν δείξει ότι τίποτα δεν αφήνουν στη τύχη και έχουν δουλέψει για να φέρουν την επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια. Η αξία των παικτών είναι αυτή που θα μπορέσει να φέρει την επιτυχία στην συνέχεια».

Τζιόλης: «Δείξαμε διάθεση, πάθος και θέληση, αλλά μας έλειψε ο τρόπος και το πώς να κερδίσουμε. Το θέλαμε, αλλά όταν πάει κάτι στραβά είναι δύσκολο να το γυρίσεις».