Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στα πλέι οφ, πήρε απόψε ο Ατρόμητος, καθώς στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, επικράτησε με 2-1 στο Ηράκλειο του Εργοτέλη.

Ιδανικό ξεκίνημα επεφύλασσε ο αγώνας για τους γηπεδούχους, καθώς μετά τις αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν (9′ κεφαλιά Σολάρι λίγο άουτ και 13′ σουτ Ούμπιδες απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σαράνοφ), προηγήθηκαν και απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 16′ ο Λαζαρίδης ανέτρεψε τον Σολάρι κι ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός εκτέλεσε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ. ενώ ο έμπειρος στόπερ των φιλοξενούμενων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στην συνέχεια και παρά την αποβολή, οι παίκτες του Ατρόμητου επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο 31′ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κατσουράνης σέντραρε παράλληλα από δεξιά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Ναπολεόνι με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το 1-1. Μάλιστα στο 39` λίγο έλειψε να φτάσουν στην ανατροπή, αλλά ο Σαράνοφ πρόλαβε την τελευταία στιγμή το πλασέ του Ναπολεόνι.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν αξιόλογες φάσεις. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν ως πρώτο στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα και κυρίως να μην δεχθούν άλλο γκολ. Με τον Μαρσελίνιο στο 65′ να σουτάρει, αλλά η μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται ο κίνδυνος για τους γηπεδούχους και τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει άουτ, κύλησε μισή ώρα στο β’ 45λεπτο. Στο 77′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Μποέ Καν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μαρσελίνιο.

Στο 86′, ο Κούρος βρέθηκε έξω και αριστερά από την περιοχή του Εργοτέλη, την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Μαρσελίνιο, ο οποίος με μονοκόματο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σαράνοφ, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο και βυθίζοντας παράλληλα τον Εργοτέλη στην «επικίνδυνη ζώνη»

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Μπόε-Καν, Κοζορώνης (62′ Χαλκιαδάκης), Ουλά, Ολαϊτάν (69′ Καλέ), Γιουσούφ, Σολάρι (82′ Ντιλάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί (75′ Κοντοές), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (82′ Μπρίτο), Καράσκο (62′ Μαρσελίνιο).