«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησαν τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στην ομάδα τόνισε:

«Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ετσι κι αλλιώς πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας είπε καταλήγοντας: «Η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Ανάλογη ήταν και η δήλωση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, οπότε μάλλον εδώ θα είμαι και πάλι. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη»

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πήγαν απόψε στο ξενοδοχείο και αποθέωσαν τους παίκτες παρά την απώλεια του πρωταθλήματος.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω. Τόσα χρόνια τους τίτλους τους παίρναμε για εσάς. Να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε μαζί. Το μέλλον μου είναι εδώ μαζί σας» είπε ο Σέρβος τεχνικός, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.