ΜΕ κοντό παντελονάκι και φανελάκι που αναδείκνυε τα τατουάζ στα μπράτσα του –με πιο χαρακτηριστικό εκείνο με τον αγκυλωτό σταυρό –υποδέχθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Κορυδαλλό τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Μέλος της έλεγε χθες πως ο Κασιδιάρης ήταν οχετός περιφρονητικών και ειρωνικών σχολίων. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά ενώ ο προφυλακισμένος βουλευτής δικαιολόγησε την εμφάνισή του λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για κοινοβουλευτική διαδικασία και γι’ αυτό επέλεξε την περιβολή των φυλακών.

Ο Κασιδιάρης δέχθηκε να απαντήσει μόνο στην ερώτηση του χρυσαυγίτη και μέλους της Επιτροπής Δημήτρη Κουκούτση και στην ερώτηση του προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τον ρώτησε τι έχει να πει για την υπόθεση Μπαλτάκου και την κατηγορία της παράνομης βιντεοσκόπησης, απάντησε δε ότι δεν αποδέχεται καμία κατηγορία.

Μάλιστα απευθυνόμενος στα μέλη της Επιτροπής, είπε ειρωνικά: «Η κράτησή μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη. Μου φαίνεται ότι έρχεστε εδώ για να εγκληματιστείτε στο περιβάλλον των φυλακών».

Πάντως, τα μέλη της Επιτροπής –με εξαίρεση τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού κόμματος –αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Ολομέλεια την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κασιδιάρη.

Οπότε, ετοιμασθείτε για το επόμενο σόου του, με σακάκι αυτή τη φορά, την ερχόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.