ΝΔ: «Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2017 20:37 |
ΝΔ: «Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών»

Να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών καλεί, με ανακοίνωσή της, την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μετά την ανάληψη της ευθύνης των επιθέσεων στο «Ίδρυμα Τσάτσου» και σε τέσσερα μέλη της Επιτροπής Σοφών.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ καταδικάζει τις εγκληματικές αυτές πράξεις, και σημειώνει: «Η αυτοαποκαλούμενη "Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης", αφού ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικές, τρομοκρατικές επιθέσεις, εκτοξεύει νέες απειλές, σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας. 

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις εγκληματικές αυτές πράξεις και καλούμε τις δημοκρατικές δυνάμεις να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση. Καλούμε, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή που δείχνει στην δράση αναρχικών και περιθωριακών στοιχείων και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την ασφάλεια των πολιτών».

Τέλος, η ΝΔ στην ανακοίνωσή της επαναλαμβάνει τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Εξάρχεια: «Δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να βάλει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και να επιβάλει το νόμο και την τάξη σε όλη τη χώρα».
 

1
Κατίνα
11/01/2017 23:02
Αχ καλέ κορίτσια, τι καινοτόμος αντιπολίτευση, το πρωτότυπα επιχειρήματα, μοντέρνα, που θα τραβήξουν την νεολαία των λαϊκών στρωμάτων του facebook, των selfies και των δημοσίων Λυκείων στην οποία θέλει να στηριχτεί ο κύριος Μητσοτάκης! Αλλά δεν είναι φρέσκα επιχειρήματα τα περί ανοχής, ούτε καν κατεψυγμένα, μυρίζουν μούχλα και ακόμη και οι νέοι των λαϊκών Λυκείων ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί που έχουν χόμπυ να σπάνε και να καίνε άσχετους στόχους με σκοπό την ψυχαγωγία τους.