Βορίδης: «Δεν πικράθηκα, επειδή δεν υπουργοποιήθηκα»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2013 10:51 |
Βορίδης: «Δεν πικράθηκα, επειδή δεν υπουργοποιήθηκα»
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την πρόσφατη έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Μάκης Βορίδης φήμες, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται δυσαρεστημένος επειδή δεν υπουργοποιήθηκε. 

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε στον Antenna, ότι ουδέποτε δήλωσε ενοχλημένος με το γεγονός πως δεν υπουργοποιήθηκε, ενώ επεσήμανε ότι «είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να ορίσει την κυβέρνηση».

Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι φιλοδοξεί να γίνει υπουργός κάποια στιγμή αλλά «το γεγονός πως δεν έγινα δεν σημαίνει κάτι. Δεν αποδέχεσαι τον Πρωθυπουργό για να σου κάνει τα χατίρια», ανέφερε ο Βορίδης. Ολοκληρώνοντας διέψευσε και τα σενάρια, τα οποία τον στέλνουν προς το παρόν στην «εφεδρεία»,  για να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων.


1
δεν την γλιτώσαμε...θα τον βλέπουμε συνεχώς στα πάνελ!
25/06/2013 12:06
Κι εμείς τον πιστέψαμε...Τον αντιπαθώ ΣΦΟΔΡΑ αλλά βάσει της μνημονιακής λογικής του σαμαρά και της μεγάλης στήριξης που έχει προσφέρει στην ένοχη ΝΔ θα του άξιζε σίγουρα υπουργοποίηση. Είναι από τα ικανότερα στελέχη να υποστηρίξουν μνημονιακή-αντιλαϊκή πολιτική. Ως επιλογή προφανώς θυσιάστηκε για χάρη του Γεωργιάδη που μαζί αποτελούν την ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ.Φαίνεται πήγαινε πολύ να βάλει ο σαμαράς δύο ακροδεξιούς. Αντιπαθέστατοι και οι δύο αλλά σαφώς μεγαλύτερης αξίας ο Βορίδης. Μία άλλη σκέψη είναι ότι θυσιάστηκε προς χάριν του Μητσοτάκη...