Μετά το σάλο που προκάλεσε η απαράδεκτη όσο και πρωτοφανής ενέργεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά να ουρήσει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετάδοση τουρκικών σίριαλ ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του σώματος.

Η πρωτοφανής ενέργεια του Χρήστου Παππά προκάλεσε πολιτικό σάλο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια.

Παρ’ ολ’ αυτά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συνέχισε να προκαλεί και αρνήθηκε να απολογηθεί στη Βουλή. «Δεν απολογούμαι σε κανένα, μόνο στη Δικαιοσύνη» είπε. «Δεν μπορείτε να μιλάτε για χυδαιότητα εσείς που ξεπουλήσατε την πατρίδα κομμάτι κομμάτι και την βάλατε στο Μνημόνιο».

Την προκλητική στάση του Χρήστου Παππά σχολίασε την Τετάρτη το ΚΚΕ. «Η φασιστική συμπεριφορά δεν πρέπει να υποτιμάται και όταν εκφράζεται με γελοίο τρόπο, όπως στην περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά έξω από το Mega» ανέφερε το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Με καθυστέρηση, τέλος, την χυδαία επίθεση καταδίκασαν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ. «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και χυδαιότητας όπως αυτή που εκδηλώθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους νεοναζιστές. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και οι άλλοι να μην τους υπερπροβάλλουν» αναφέρεται στην ανακοίνωσή του κόμματος.