Ενα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες καθώς οι γονείς δύο δίδυμων κοριτσιών ηλικίας εννέα χρόνων που εμφανίζονται σε βίντεο να αποβιβάζονται από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας το βράδυ της Δευτέρας, παραμένουν άφαντα χωρίς ούτε η Πυροσβεστική ούτε το Λιμενικό να έχουν καταγράψει τα στοιχεία τους.

Ο πατέρας των παιδιών λίγο πριν τις 2 το πρωί της Τετάρτης, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανέφερε πως οι δύο κορούλες του, Σοφία και Βασιλική Φιλιπόπουλου, που συνοδεύονταν από τον παππού και τη γιαγιά τους, δηλαδή τους γονείς του πατέρα, βρίσκονταν όπως έδειξε η κάμερα το βράδυ της Τρίτης, σε ένα αλιευτικό σκάφος το οποίο αποβίβαζε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο κ. Φιλιπόπουλος που είχε χάσει ήδη από το βράδυ της Δευτέρας την επαφή τόσο με τους γονείς του όσο και με τα δύο παιδιά, ειδοποιήθηκε από κάποιους ανθρώπους ότι σε πλάνο του τηλεοπτικού σταθμού Αλφα, φαίνονται δύο παιδιά μέσα στο καΐκι τα οποία με τη βοήθεια άλλων επιβατών βγαίνουν ζωντανά στο λιμάνι της Ραφήνας και πώς τα παιδιά αυτά μοιάζουν ασυνόδευτα και φαίνεται να είναι αδέρφια.

Ο κ. Φιλιπόπουλος είδε το βίντεο και αποτύπωσε σε φωτογραφία ενα πλάνο που δείχνει δύο κοριτσάκια μέσα στο καϊκι, λέγοντας πως είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τα παιδιά του. Υποστήριξε, βλέποντας ξανά στον αέρα στο πλαίσιο της ζωντανής εκπομπής τα ξημερώματα της Τετάρτης το βίντεο από το ρεπορτάζ του σταθμού, ότι τα δύο κοριτσάκια είναι δικά του αλλά πως κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και πως τα αναζητά αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτά. Επίσης οι γονείς του κ. Φιλιπόπουλου που ήταν μαζί με τα παιδιά, αγνοούνται καθώς δεν επέβαιναν στο καΐκι μαζί τους.

Είναι δε χαρακτηριστικό, πως είχε κληθεί ο κ. Φιλιπόπουλος το πρωί της Τρίτης να δώσει δείγμα ώστε να υπάρχει το DNA του σε περίπτωση που βρεθούν οι γονείς του, νεκροί, και δεν είναι δυνατή η αναγνώρισή τους, να γίνει με τη μέθοδο της γενετικής επαλήθευσης.

Και ενώ ο άνθρωπος αυτός συγκλονισμένος πίστευε πως έχασε μάνα, πατέρα και δύο κόρες, ειδοποιείται για το επίμαχο ρεπορτάζ και αναγνωρίζει όπως λέει στα πρόσωπα δύο κοριτσιών μέσα στο αλιευτικό σκάφος, τα παιδιά του.

Η κάμερα δείχνει τα δύο κοριτσάκια να αποβιβάζονται τυλιγμένα σε κουβέρτες και στη συνέχει όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη του. Ο πατέρας τους ανέφερε πως ούτε το Λιμενικό, ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική έχουν καταγράψει το όνομά τους.