Μυστήριο παραμένει η ληστεία-μαμούθ στον Βόλο όχι μόνο αναφορικά με τους δράστες, αλλά και την πραγματική λεία τους, ύστερα και από τις τελευταίες δηλώσεις του αδελφού του θύματος.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοτπικό δίκτυο, ο Νικόλας Δεληγεώργης ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ο αδελφός του, Γιώργος Δεληγεώργης, αφορά το ποσό των 50.000 ευρώ διαψεύδοντας τα περί 1,3 εκατ. ευρώ και 900 λιρών, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Ο ίδιος είπε ότι τα χρήματα του Κοινοφελούς Ιδρύματος, του οποίου διαχειριστής είναι ο αδελφός του, Γεώργιος Δεληγεώργης, είναι σε τράπεζες. «Δεν υπάρχουν ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες στο διαμέρισμα. Ο αδελφός μου υποστηρίζει πως είχε στο δωμάτιό του περίπου 50.000 ευρώ τα οποία λείπουν. Δεν έχει λίρες και είχε μόνο 50.000 ευρώ τα οποία έκλεψαν από μια συρταριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η αρχική αναφορά στην Αστυνομία έκανε λόγο για κλοπή 1,3 εκ. ευρώ και για 400 χρυσές λίρες, η οποία όμως ανασκευάστηκε ως προς τον αριθμό των λιρών, που δηλώθηκε ότι ήταν 900.