Συνελήφθη 39χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στο Ηράκλειο. Όπως προέκυψε από έρευνα της Αστυνομίας, αφαίρεσε από 39χρονο ημεδαπό, πορτοφόλι το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησε συναλλαγές, συνολικού χρηματικού ποσού άνω των 100 ευρώ.

Από την προανάκριση τα στοιχεία έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας στις 13.09.2017 και στις 21.11.2017 διέπραξε ακόμα δύο κλοπές, σε ΙΧΕ αυτοκίνητα, αφαιρώντας ένα tablet, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες. Έκανε μάλιστα χρήση των τραπεζικών καρτών, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα του Ηρακλείου, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 150 ευρώ.

Στο μεταξύ την Κυριακή το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών 41χρονος Ηρακλειώτης, κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες για την δράση του, οργάνωσαν επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα. Σε έρευνα στο ΙΧ αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 624 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 120 γραμμάρια κάνναβης.