Την ενοχή του 29χρονου για απόπειρα βιασμού κατά συρροή ο οποίος έγινε γνωστός ως ο «δράκος του Αμαρουσίου», πρότεινε προς το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως:

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν, χουφτωσέ την θωπευσέ την. Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορρίψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω».

Η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή της ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το κατηγορητήριο και συγκεκριμένα για τις πράξεις της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης κατοχής όπλου. Είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της η εισαγγελέας: «Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα θα έκανε άλλες πράξεις, δρούσε μεθοδευμένα. Άκουγε φωνές που του έλεγαν χουφτωσέ την φτύστην. Όμως αυτός δεν επέλεγε την ηπιότερη πράξη αλλά τις θώπευε…Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες. Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωσικός», είπε χαρακτηριστικά στην πρότασή της επί της ενοχής του κατηγορούμενου η εισαγγελική λειτουργός .