Σημαντικά χρηματικά ποσά εντοπίστηκαν σε θυρίδες στο άνοιγμα τωνοποίων προχώρησαν σήμερα με εντολή δύο ειδικών ανακριτών Διαφθοράςοι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρηεξέλιξη για την υπόθεση με τις εκατοντάδες ληστείες σε πολυτελείςκατοικίες από κύκλωμα εμπλεκομένων Ρομάν.

Με εντολή των ανακριτών Ρέας Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκαπραγματοποιήθηκαν ανοίγματα τραπεζικών θυρίδων και έφοδοι σε σπίτιαεμπλεκομένων σε έξι περιοχές σε όλη την επικράτεια, Ελευσίνα,Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επίσης εντοπιστεί κοσμήματα μέσα σεπλαστικές σακούλες, χρήματα σε μετρητά, όπλα και μικρές ποσότητεςναρκωτικών.

Οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρης Φούκας,αξιοποιώντας πληροφορίες, μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία τηςδικογραφίας, εντόπισαν τραπεζικές θυρίδες σε υποκαταστήματα δύοτραπεζών στις πέντε από τις έξι πόλεις που έγιναν οι έφοδοι σε σπίτιαεμπλεκομένων.

Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοιέκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές.

Κατά τη διάρκεια της παράλληλης επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθηένας άνδρας που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία τωνΡομά, εναντίον του οποίου είχε εδώ και καιρό εκδοθεί ένταλμα σύλληψης