Οι νέοι διοικητές και υποδιοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας.
– Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο Άγγελος Παπαδόπουλος(γιατρός ΕΣΥ), με υποδιοικήτριες τις Ιωάννα Διαμαντοπούλου και Χρυσάνθη Κίσκηρα.
– Στη 2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, αναλαμβάνει διοικητής ο Νικόλαος Καρβούνης (ογκολόγος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ), με υποδιοικητές την Ιωάννα Τσαπαρίκου και τον Χαράλαμπο Πλάτση.
– Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.
– Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας –Θράκης, διοικητής αναλαμβάνει ο Στρατής Πλωμαρίτης (γιατρός) και υποδιοικητές οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης.
– Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Νέστορας Αντωνίου ( διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου Λάρισας), με υποδιοικητές τον Μιχάλη Βενιζέλο και την Αγγελική Βαγενά.
– Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος (γιατρός), με υποδιοικητές τον Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον Δημήτρη Κωστακιώτη.

– Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής αναλαμβάνει ο γιατρός Νικόλαος Ηγουμενίδης, με υποδιοικητές την Άννα Τριχοπούλου και τον Στυλιανό Δημητρακόπουλο.