Αντιδρούν στα σενάρια

Συγκέντρωση ενστόλων στo Σύνταγμα για τις περικοπές

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2012 07:14 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 31/08/2012 11:50 |
Συγκέντρωση ενστόλων στo Σύνταγμα για τις περικοπές

Ένστολη συγκέντρωση πραγματοποιούν στην Πλατεία Συντάγματος τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας, αντιδρώντας στα σενάρια για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Οι εργαζομενοι στα Σώματα Ασφαλείας δηλώνουν αντίθετοι σε κάθε ενδεχόμενο νέων περικοπών και προχωρούν σε δεκαήμερο κινητοποιήσεων Την Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπήρξε συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, διεμήνυσε ότι «την κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο που διανύουμε ο Οργανισμός δεν αντέχει καμία περαιτέρω περικοπή ούτε στις λειτουργικές δαπάνες ούτε στις αποδοχές των αστυνομικών καθόσον έχει φτάσει στα όριά του».

Οι συνδικαλιστές προανήγγειλαν ακόμα πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ θα δώσουν το «παρών» και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.
Οπως είπαν χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις ούτε στο επίπεδο του «ενός ευρώ», ενώ αρνούνται τον χαρακτηρισμό «ειδικά μισθολόγια».
Σε ερώτηση αν θα προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποίησης όπως η λευκή απεργία, απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι επιλογή και διαβεβαίωσαν πως θα είναι πρώτοι στη μάχη κατά του εγκλήματος και πως ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.

2
Λουκιανος
31/08/2012 12:21
Απειλουν λέει να σηκώσουν τα χέρια ψηλά αν τους γινουν περικοπές. Γιατι, τοσο καιρό που τα ειχαν στις τσέπες ειδαμε χαϊρι? Μερα με τη μερα η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο οχι γιατι αυξάνονται οι παρανομούντες αλλα γιατι απλώς κοιμούνται οι διώκτες.
βασίλης
31/08/2012 11:43
Έτσι μπράβο,ρημάξτε κι αυτούς που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και περιουσίας του Λαού και του Κράτους