Στην κατάμεστη αίθουσα του φαντασμαγορικού Μουσείου Αυτοκινήτου ΕΧPO AUTO WORLD στις Βρυξέλλες, απονεμήθηκαν την Τετάρτη 12 Ιουλίου τα βραβεία του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Company Of The Year Competition 2017» του μη-κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού Junior Achievement Europe.

Παιδιά από 37 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, διαγωνίστηκαν για τις πρωτότυπες επιχειρηματικές τους ιδέες που τις δημιούργησαν στα σχολικά τους θρανία!

Τα τρία πρώτα βραβεία κέρδισαν η Εσθονία, η Σουηδία και το Ισραήλ. Η ελληνική ομάδα «Watch Out» από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης είχε εξαιρετική παρουσία στο διαγωνισμό και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές ακόμη και τις άλλες μαθητικές ομάδες.

Οι μαθητές της Α’ Λυκείου που διαγωνίσθηκαν: Πασχάλης Κυζάκης, Σαμουήλ Μόσιος, Νικολέτα Καλούτσικου, Δημήτρης Καραμπουρνιώτης και Χριστόφορος Δημητρακόπουλος, είναι ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece από την αρχή της σχολικής χρονιάς, που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στις Βρυξέλλες.