Ο Λιονέλ Μέσι ήταν κεφάτος στην Πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και πέτυχε χατ-τρικ στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Αϊντχόβεν στο Καμπ Νου.

Οι μπλαουγκράνα κυριάρχησαν απόλυτα σε όλο το παιχνίδι είχαν 68% κατοχή και 21 τελικές (οι εννέα στην εστία) και ο Αργεντινός άσσος άνοιξε το σκορ στο 32′. Ο Ντεμπελέ στο 75′ πέτυχε το 2-0, ενώ ο Μέσι σκόραρε στο 77′ και το 87′ για το τελικό 4-0.

Η Μπαρτσελόνα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουμτιτί στο 79΄ από τον Έλληνα ρέφερι, Τάσο Σιδηρόπουλο. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε συμπλήρωσε 27 ευρωπαϊκά ματς αήττητο, καθώς με αυτή τη νίκη έφτασε τις 25, ενώ έχει και 2 ισοπαλίες.

Η Ίντερ, όμως, ήταν η ομάδα που «έκλεψε την παράσταση» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Μέχρι το 86΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Τότεναμ στο «Μεάτσα», αλλά μέσα σε έξι λεπτά έφερε τα πάνω κάτω με τους Ικάρντι και Βεσίνο.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τη μεγάλη νίκη με επική ανατροπή (2-1), στέλνοντας … στα σχοινιά τους «πετεινούς» οι οποίοι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έδειξαν να συνέρχονται μετά το μέτριο ξεκίνημα στην Premier League και την ήττα από την Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 53′ με τον Ερικσεν, η ΙΝτερ ισοφάρισε στο 86′ με τον Ικάρντι και πήρε τη νίκη με γκολ του Βεσίνα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.