Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός. Εβγαλε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και αν ο Φιγκεϊρέδο ήταν πιο εύστοχος θα έβλεπε την εστία του να παραβιαζόταν πιθανότατα περισσότερες από μία φορές. Δεν είχε ρυθμό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν έβγαλε πολλές φάσεις. Ομως έχει δικαιολογίες. Ανετοιμότητα, βαριά πόδια, νέος προπονητής, λίγος χρόνος έως τώρα. Αλλά κυρίως, σημαντικές απουσίες.
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε κόντρα στους Κρητικούς με ενδεκάδα που δεν θα δούμε στα επίσημα. Και θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 5 Σεπτεμβρίου και την πρόβα τζενεράλε με τον ΠΑΟΚ για να έχουμε σαφές δείγμα τού τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Σε ένα ματς όπου θα περιμένουμε να δούμε και παίκτες που θα μπουν για να… ομορφύνουν το παιχνίδι του.
Καρλίτος, Βιγιαφάνιες και Φακούντο Σάντσες περιμένουν τη σειρά τους και φυσικά την ετοιμότητά τους για να μπουν στο γήπεδο. Και ο Πογιάτος τους περιμένει για να δημιουργήσει αυτό που έχει στο μυαλό του. Να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και να βγάλει σιγά σιγά η ομάδα όλα αυτά που δουλεύει από τη μέση και μπροστά, αλλά και για να βρει τη συνοχή της στην αμυντική της λειτουργία.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να περιμένει τις εξελίξεις με τον Ρόχας και το τι μέλλει γενέσθαι με τη Σαν Λορέντσο. Αν ο αργεντινός αριστερός μπακ μείνει ελεύθερος θα σπεύσει να τον κάνει δικό του. Οσον αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον Ουάρντα, δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση αφού υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των εξτρέμ.







