Μοντέλο, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και κυρίως τηλεπερσόνα. Είναι η συνταγή που στις ΗΠΑ σε κάνει διάσημο και έχει κάνει την Κιμ Καρντάσιαν, την 34χρονη αμερικανίδα καλλονή, «όσο διάσημη και η Coca Cola». Ετσι τουλάχιστον την παρουσίασε ο συντάκτης του περιοδικού GQ όταν σε εκδήλωση που έγινε προ ημερών στο Λονδίνο βραβεύτηκε ως «γυναίκα της χρονιάς».

Τα βραβεία του GQ για το 2014 συμπεριελάμβαναν διάφορους διασήμους, από τον Ρίνγκο Σταρ που τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό έργο του, μέχρι τον Μπένεντικ Κάμπερμπατς που βραβεύτηκε ως ηθοποιός της χρονιάς και από τον Λούις Χάμιλτον της F1 έως τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.

Ωστόσο κατά κοινή ομολογία ήταν η Κιμ Καρντάσιαν – «η βασίλισσα των social media» όπως την χαρακτήρισαν – που έκλεψε την παράσταση. Εφθασε στην τελετή συνοδευόμενη από τον τραγουδιστή Κάνιε Γουεστ, τον τρίτο κατά σειρά σύζυγό της, και διόρθωσε τον εκφωνητή της εκδήλωσης λέγοντας ότι το όνομά της είναι πλέον Κιμ Καρντάσιαν-Γουεστ.

Και έπειτα ο κόσμος είδε τη γυμνή φωτογράφισή της για το τεύχος Οκτωβρίου του GQ. Με τον οποίο θέλοντας και μη ο κόσμος του life style δεν μπορεί παρά να την αναγνωρίσει ως «γυναίκα της χρονιάς»…