Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία στο φιλικό με την Άλκμααρ και λίγο πριν από την ανάπαυλα βρήκε και δεύτερο γκολ.
Στο 45ο λεπτό, ο Χρήστος Μουζακίτης ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, στέλνοντας την μπάλα με ακρίβεια στην καρδιά της περιοχής.
Εκεί, ο Νταβίντ Κάρμο πήρε εξαιρετική θέση απέναντι στους αμυντικούς των Ολλανδών και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ντε Μπούσερ, διαμορφώνοντας το 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».
Το τέρμα του Ανγκολέζου αμυντικού ήρθε ως επιστέγασμα της ανωτερότητας του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητά της και στις στατικές φάσεις.

- Θρίλερ στο Γαλάτσι: Νεκρός 80χρονος στο σπίτι του – Κηλίδες αίματος αλλά η πόρτα απαραβιάστη και ο χώρος συγυρισμένος
- Μακρόν στους πληγέντες από τις φωτιές: «Θα ανοικοδομήσουμε, θα είμαστε παρόντες για όσο χρειαστεί»
- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Με άλμα στα 5.80μ. ο Καραλής κατέκτησε τον 6ο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας







