Η Ιταλία εξετάζει όλα τα μεγάλα ονόματα για την επόμενη ημέρα της στον πάγκο της, με τον Πάολο Μαλντίνι να αποκαλύπτει πως έχουν γίνει ήδη επαφές με δύο από τους κορυφαίους προπονητές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο νέος διευθυντής της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε ότι η «σκουάντρα ατζούρα» προσέγγισε τον Κάρλο Αντσελότι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
«Θέλαμε να μιλήσουμε με τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και να καταλάβουμε αν θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι για την Ιταλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι. Οι δύο τεχνικοί αποτελούν σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η πιθανή παρουσία τους στον πάγκο της Ιταλίας θα αποτελούσε μια τεράστια αλλαγή σελίδας για την εθνική ομάδα.
🚨🇮🇹 Italian Federation new director Paolo Maldini: “We have approached Carlo Ancelotti and Pep Guardiola”.
“We wanted to start talking with the best world class managers to understand if they could be available for Italy job”. 👀 pic.twitter.com/tDL8v4iKSu
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2026








