Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τζέντι Οσμάν έχει ξεκινήσει.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως η παρουσίαση του Τούρκου διεθνούς φόργουορντ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 18:30, στην PAOK Sports Arena.

Ο Οσμάν αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Κυριακής (19/7), προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες διαδικασίες και να επισημοποιηθεί η ένταξή του στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ κατέβαλε στον Παναθηναϊκό το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 30χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ.