Η Skoda Auto αποκάλυψε τα εξωτερικά σκίτσα του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού επταθέσιου Peaq.
Ο Karl Neuhold, Head of Exterior Design της Skoda Auto, δήλωσε: «Σχεδιάζοντας το εξωτερικό του Skoda Peaq, εφαρμόσαμε με συνέπεια τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid, συνδυάζοντας καθαρές γραμμές, ισορροπημένες αναλογίες και ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία. Οι με ακρίβεια σμιλεμένες επιφάνειες και οι καθαρά δομημένες λεπτομέρειες δημιουργούν μια σίγουρη, διαχρονική παρουσία, ενώ χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως οι προβολείς σε σχήμα Τ και το Tech-Deck Face, εκφράζουν την ταυτότητα της Skoda στη νέα ηλεκτρική εποχή».

Στο εμπρός μέρος, οι λεπτοί προβολείς σε σχήμα Τ, το γυαλιστερό μαύρο Tech-Deck Face και το στοιχείο που τα συνδέει διαμορφώνουν ένα χαρακτηριστικό μοτίβο πλαισίου.
Το πίσω μέρος ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική του εμπρός τμήματος, με φωτιστικά σώματα σε σχήμα Τ και συνδετικό στοιχείο που σχηματίζουν το χαρακτηριστικό μοτίβο πλαισίου.
Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Skoda Peaq θα πραγματοποιηθεί στο Monnetier-Mornex της Γαλλίας, στις 23 Ιουνίου.

- Μοντέρο: «Ο Μπαρτζώκας έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους και να μάθω από τον Φουρνιέ»
- Ο Οταμέντι αποσύρθηκε από την εθνική Αργεντινής: «Οι τίτλοι μένουν στην ιστορία, αλλά η αγάπη για αυτά τα χρώματα διαρκεί για πάντα»
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος







