Ο πάντα εκρηκτικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκει για ακόμη μία φορά τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων. Σε ανάρτησή του στα social media, ο Σουηδός σταρ εμφανίζεται να ισορροπεί με εντυπωσιακή άνεση πάνω σε φουσκωτό μέσα σε πισίνα, και κάνει ψαλιδάκι με μια μπάλα του τέννις.

Με το χαρακτηριστικό του ύφος, ο Ιμπραΐμοβιτς συνόδευσε το βίντεο με τη φράση: «Ό,τι κάνει ο Zlatan με μια μπάλα ποδοσφαίρου, εγώ το κάνω με μια μπάλα τένις», υπονοώντας –με δόση χιούμορ– την υπεροχή των ικανοτήτων του, ακόμη και σε ασυνήθιστα περιβάλλοντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@zlatan)

Ο Σουηδός αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι παραμένει ένα από τα πιο χαρισματικά και απρόβλεπτα πρόσωπα του παγκόσμιου αθλητισμού, ικανός να γίνεται θέμα συζήτησης είτε με τα κατορθώματά του στα γήπεδα είτε με τις ιδιαίτερες στιγμές της καθημερινότητάς του

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000