Στο νέο τεύχος του περιοδικού HELLO!, η βασιλική οικογένεια βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος φέρουν πλέον και επίσημα το επώνυμο Ντε Γκρες, ενώ συνολικά δέκα μέλη της οικογένειας έλαβαν ελληνική ιθαγένεια.
Το περιοδικό παρουσιάζει επίσης γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει το νυφικό των ονείρων της, σε μια φωτογράφιση που εντυπωσιάζει με τη λάμψη και την κομψότητά της.
Η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζει έναν ρόλο-έκπληξη, ενώ η Μαρία Κορινθίου ταξιδεύει στη Σκωτία για δύο, σε ένα ρομαντικό και κινηματογραφικό σκηνικό.
Στη συνέντευξη της εβδομάδας, η Πηνελόπη Πλάκα και η Πένυ Αγοραστού μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματα και τις σχέσεις, τονίζοντας πως «θέλει θάρρος ο έρωτας».
Το HELLO!, το πιο διάσημο και glamorous περιοδικό στον κόσμο, κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα με αποκλειστικές συνεντεύξεις και λαμπερά θέματα.