• Η Τσέλσι σημείωσε νίκη με ανατροπή 3-2 επί της Γουέστ Χαμ.
  • Στο 90’+6′, ο Κουκουρέγια προσπάθησε να σταματήσει τον Τραορέ, ο οποίος στη συνέχεια έσπρωξε τον Κουκουρέγια στο έδαφος.
  • Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε ένταση και σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο τέλος του αγώνα.

Η Τσέλσι σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο τα τελευταία λεπτά του αγώνα σημαδεύτηκαν από ένταση και επεισόδια μεταξύ των παικτών.

Στο 90’+6’, με το σκορ στο 3-2 υπέρ των «Μπλε», ο Κουκουρέγια επιχείρησε να σταματήσει τον Τραορέ, ο οποίος τον έσπρωξε και τον έριξε στο έδαφος. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά, ο Ζοάο Πέδρο κινήθηκε προς τον Τραορέ για να ζητήσει εξηγήσεις, σπρώχνοντάς τον, γεγονός που οδήγησε στην εμπλοκή και άλλων παικτών των δύο ομάδων.

Η κατάσταση ξέφυγε, καθώς οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι, ενώ σημειώθηκε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Μαυροπάνο και τον Πάλμερ, όταν ο Άγγλος επιτέθηκε στον Έλληνα αμυντικό που έλεγε κάτι στον εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων να χαστουκίζει τον Άγγλο.

Μετά από λίγα λεπτά έντασης, τα πνεύματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά μέχρι τη λήξη.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Footballtalk