Το μήνυμά για τη συμπλήρωση 52 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στέλνει μέσω ανάρτησής του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τα συνθήματα των φοιτητών του Πολυτεχνείου διατρέχουν 52 χρόνια και αντηχούν στο τώρα ως διαρκές κάλεσμα για μία χώρα δημοκρατική, σύγχρονη και ευρωπαϊκή».
Ολόκληρη η ανάρτηση Μητσοτάκη:
«Τα συνθήματα των φοιτητών του Πολυτεχνείου διατρέχουν 52 χρόνια και αντηχούν στο τώρα ως διαρκές κάλεσμα για μία χώρα δημοκρατική, σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Που διδάσκεται από το χθες, διαμορφώνοντας με αυτοπεποίθηση το αύριο.
Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας. Στηρίζοντας το εισόδημα και μειώνοντας φόρους υπέρ της κοινωνίας. Αλλά και χτίζοντας ένα κράτος φιλικό και ψηφιακό, στην υπηρεσία του πολίτη.
Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας που έδωσε, αργότερα, παλμό στον Κοινοβουλευτισμό. Και το μετατρέπουμε σε καθημερινή προσπάθεια για μία Ελλάδα ισχυρή, δίκαιη και προοδευτική. Με τη σκέψη ανοιχτή και το βλέμμα στο μέλλον».
- Οικογενειακό επίδομα 150 ευρώ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πληρωμή – Τι ισχύει για τις επόμενες δόσεις
- Θερινές εκπτώσεις από 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου – Τι προβλέπει η νομοθεσία για τιμές και ωράριο λειτουργίας
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο







