Το ολοκαίνουριο άλμπουμ λέγεται «The Life of a Showgirl».
Η Τέιλορ Σουίφτ μεταμορφώνεται σε απόλυτο «Showgirl» η σούπερ σταρ της ποπ είναι πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ. Το δωδέκατο άλμπουμ της αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε από τον αρραβωνιαστικό της Τράβις Κελς.
«(Ο δίσκος) προέρχεται από την υπερβολικά χαρούμενη, πιο άγρια και δραματική περίοδο της ζωή μου», αποκάλυψε η ποπ τραγουδίστρια.
Σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό Τύπο, σχεδόν όλα τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ, κρύβουν υπονοούμενα για την σχέση της με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
«Η Τέιλορ τραγουδάει ”σε άκουσα να με φωνάζεις στο μεγάφωνο, θέλεις να με δεις μόνη μου”.
Οι στίχοι φαίνεται πως είναι μία αναφορά στον αρραβωνιαστικό της Τράβις Κελς, ο οποίος την κατηγόρησε στο podcast του New Heights, επειδή δεν τον συνάντησε στην περιοδεία της η οποία ήταν και η αρχή της ρομαντικής τους σχέσης», σχολίασε το «E! NEWS».
Δεν ξεφεύγει τίποτα από τους θαυμαστές της ποπ τραγουδίστριας.
Παρατήρησαν ότι μένει πιστή στο αριθμητικό μοτίβο της. Η κυκλοφορία του άλμπουμ της που περιέχει 12 τραγούδια, ανακοινώθηκε στις 12:12 το μεσημέρι.
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες η ποπ σταρ κατέκτησε την κορυφή των μουσικών επιτυχιών σε περισσότερες από σαράντα χώρες, καταγράφοντας εκατομμύρια προβολές.

- Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ 1-1 (4-3 πεν.): Δείτε όλα τα highlights του «ψυχοφθόρου» τελικού
- Συνεχίστηκαν και μετά τον τελικό τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Παρί και της αστυνομίας (vids)
- Μακρόν για την κατάκτηση του Champions League από την Παρί: Η Γαλλία είναι περήφανη, ένα νέο αστέρι λάμπει πάνω από το Παρίσι


