Σε ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Βλάαρντιγκεν του Ρότερνταμ.
Από τον χθεσινό καύσωνα, σήμερα η θερμοκρασία έπεσε τουλάχιστον δέκα βαθμούς και με καταρρακτώδη βροχή που… συνόδευσε τους παίκτες στο ξεκίνημα της προπόνησης.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε περισσότερη έμφαση στην τακτική εν όψει του αυριανού φιλικού με την Λίβινγκστον (03/07, 16:00), δουλεύοντας στην ανάπτυξη και τα τελειώματα, με τα γκολ… βροχή.
Ο Τάσος Δώνης ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης και μάλιστα συμμετείχε στα τελειώματα, ακολουθώντας εν συνεχεία το δικό του πρόγραμμα.

- «Βούλιαξε» η Ρόδος τον Ιούνιο: Πάνω από 1 Εκατομμύριο Τουρίστες Προσγειώθηκαν στο «Διαγόρας»!
- Κίνα: Σοβαρές πλημμύρες σε Χεμπέι και Λιαονίνγκ μετά τον τυφώνα Μπάβι – Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά
- Νέα στοιχεία δικαιώνουν τη FIFA για το γκολ του Μπέλινγκχαμ κόντρα στη Νορβηγία: Δεν ακούμπησε ποτέ το καλώδιο της spidercam







