Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ, που έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Δικέφαλο, ταξιδεύει με πτήση από το Λονδίνο και αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 12:35.

Οι επαφές των δύο πλευρών κρατούν αρκετές εβδομάδες, με τον Τέιλορ να δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, καθώς τελικά πείσθηκε πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το επόμενο βήμα του.

Η μεταγραφή άρχισε να ξεκαθαρίζει από την περασμένη Πέμπτη και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα.

Ο 26χρονος Τέιλορ έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ, ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας στο σύλλογο, προερχόμενος μάλιστα από μια γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές, ένα γκολ και οκτώ ασίστ.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.