Ο Αμερικανός Κρις Ρόμπινσον έκλεψε την παράσταση –όχι μόνο για την αθλητική του επίδοση– στο μίτινγκ «Golden Spike» της Οστράβα, κερδίζοντας τα 400 μέτρα με εμπόδια με χρόνο 48.05 δευτερόλεπτα, την καλύτερη φετινή του επίδοση.
Ο 24χρονος δρομέας αντιμετώπισε ωστόσο ένα… απρόοπτο, καθώς αναγκάστηκε να προσαρμόσει επανειλημμένα το σορτσάκι του στη διάρκεια της κούρσας, μετά από… αποκαλυπτήρια. Παρά την αμηχανία και μια σφοδρή πρόσκρουση στο τελευταίο εμπόδιο, κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό του και να τερματίσει πρώτος.
Μετά τη γραμμή του τερματισμού ο Ρόμπινσον έκανε μια εντυπωσιακή τούμπα και ξάπλωσε στον στίβο με ένα πλατύ χαμόγελο, απολαμβάνοντας τη νίκη του. Ο χρόνος του ήταν μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο αργός από το ατομικό του ρεκόρ. Ο Ρόμπινσον άφησε πίσω του για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου τον Βραζιλιάνο Ματέους Λίμα, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Τσέχος Βιτ Μίλερ με 48.41.

- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις κατά τεσσάρων «γαλάζιων» βουλευτών – Επιχείρηση υποβάθμισης από το Μαξίμου, πυρά της αντιπολίτευσης κατά Μητσοτάκη
- Μπάρμαν σε ξενοδοχείο της Κω κατηγορείται ότι μέθυσε ανήλικη και ασέλγησε σε βάρος της σε παραλία
- Κατερίνα Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι αθώα, ζητώ άμεση εκδίκαση – Θα θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές»







