Ένα νέο περιστατικό με βρέφος συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στην Κρήτη.
Ειδικότερα, έπειτα από τηλεφώνημα άνδρα στο ΕΚΑΒ, το βράδυ της Τρίτης, οι διασώστες του ΕΚΑΒ εντόπισαν ένα νεογέννητο μωρό σε κάδο απορριμμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξε εκεί η 35χρονη μητέρα του, την οποία βρήκε μέσα στα αίματα ο σύντροφός της.
Οι διασώστες που μετέβησαν στο σπίτι αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει πριν από λίγο, και σύμφωνα με το Creta24 προσπάθησαν να μάθουν από την 35χρονη πού βρίσκεται το βρέφος.
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Γείτονες ανέφεραν ότι ο ένας από τους δύο διασώστες άρχισε να ψάχνει γύρω από το σπίτι και εντόπισε το βρέφος μέσα σε μία νάιλον σακούλα σε κάδους απορριμμάτων.
Το μωρό και η γυναίκα μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο.
- «Πάμε μια βόλτα;»: Μάρω Κοντού: Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός που την αποκαλεί «μαμά» μέχρι σήμερα
- Αμάνθιο Ορτέγα: Ο ιδρυτής των Zara «αγοράζει» τον πλανήτη – Στα 25 δισ. η ακίνητη περιουσία του
- Υπόθεση πρώην αστυνομικού της Βουλής: Εισαγγελική πρόταση για καταδίκη και της μητέρας για βιασμό και κακουργήματα σε βάρος ανηλίκων




