Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία συνελήφθησαν από αστυνομικούς τρεις ανήλικοι στο Μεσολόγγι, ο μικρότερος εκ των οποίων είναι μόλις 13 ετών.
Τα τρία παιδιά, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γονέας ανήλικης μαθήτριας προχώρησε σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία οι τρεις κατηγορούμενοι τροποποίησαν εικόνα της ανήλικης, και την απεικόνισαν κατά τρόπο που προσβάλει την γενετήσια ευπρέπειά της. Στη συνέχεια διένειμαν την εικόνα μεταξύ τους.
Σε σωματικές έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στους τρεις ανηλίκους, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν στο τμήμα ψηφιακών πειστηρίων της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έρευνα.
Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
(Πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ)

- Συντάξεις χηρείας: Τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο – Ποιοι ωφελούνται και ποιοι μένουν χωρίς αναδρομικά
- Μουντιάλ 2026: Ξέσπασε ο Μέσι μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό! (vid)
- Κακοκαιρία Daniel: Ξανά ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων στη Θεσσαλία – Μέχρι πότε υποβάλλονται







