Ο Απόστολος Χρήστου έφερε το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε στο νήμα το χρυσό μετάλλιο από τον Ούγγρο Κος.
Ο κολυμβητής του Παναγιώτη Βελέντζα είχε γράψει ήδη ιστορία, καθώς εξασφάλισε την παρουσία του σε δεύτερο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έγινε μόλις ο δεύτερος Έλληνας στην ιστορία που το καταφέρνει, με πρώτο τον Σπύρο Γιαννιώτη.
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστου πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό των 100μ. ύπτιο και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας το μετάλλιο για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ολοκλήρωσε την κούρσα με χρόνο 1:54.82. Πρώτος ήταν ο Ούγγρος Ούμπερτ Κος με 1:54.26 , ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ελβετός, Ρόμαν Μιτιούκοφ με 1:54.85.
Η κατάταξη:


- Ζώδια σήμερα 22/7: Ποιοι θα δουν τα οικονομικά τους να αλλάζουν και ποιοι πρέπει να προσέξουν τις παγίδες
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο σημείο όπου είχε πει: «Θέλω να γίνω παίκτης του NBA» (vid)
- Πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν: Νέα κλιμάκωση με Χούθι, 3 τάνκερ άλλαξαν πορεία, το πετρέλαιο ξεπέρασε τα 92 δολάρια το βαρέλι







